Hlavní suroviny středomořské kuchyně
6
/
8
Prohlédnout znovu
Zavřít galerii
Základem jsou kvalitní tuky. Stejně jako se vyhýbají tučnému masu, vybírají si tuky jen z libových mas, ryb, ořechů a panenského olivového oleje.
Foto: Isifa / Thinkstock
Další zajímavé články
Nový účes, nové já. Po Monice Babišové shodila vlasy i Daniela Peštová. Proč?
Třikrát ženatý Jiří Korn miluje kulečník a také uklízení. Slaví 75
Móda z Cannes: Pánský styl, chlupy a červené róby, které potřebují správné pozadí
"Kdybych nebyl známý, nebudou se mnou mluvit," říká Ondřej Vetchý alias Luňák
V baletu dosáhl až na vrchol, tančil Romea i Spartaka. V politice ale Harapes neuspěl
Podváděl všechny své přítelkyně, včetně manželky. Teď Klus bojuje za Palestinu
reklama
reklama