Z ajťačky šéfkuchařkou. Češka si oblíbila čínskou kachnu, teď ji vaří ve svém bistru
1
/
11
Prohlédnout znovu
Zavřít galerii
Otevřít dveře ze Šternberkovy ulice v pražských Holešovicích do bistra Teplá kačka je jako přesunout se kouzelným cestovním pláštěm rovnou do Asie.
Foto: Jakub Plíhal
Další zajímavé články
"Kuchyň je vojna, spory se řeší na cigáru,“ říká nadějná kuchařka z La Degustation
Revoluce v Alcronu. První šéfkuchařka servíruje sirup z jehličí a veganskou stravu
Nesnášel Trautenberka a litoval členství v KSČ. Ilja Prachař by se dožil 100 let
Když školní láska skončí manželstvím. Jak probíhaly námluvy Williama a Kate
Deset let od smrti Ivety Bartošové. Které další české celebrity si sáhly na život?
Pfeifferová: Začínala za kasou v supermarketu. Kde je kočičí žena s bičíkem dnes?
reklama
reklama