Z ajťačky šéfkuchařkou. Češka si oblíbila čínskou kachnu, teď ji vaří ve svém bistru
1
/
11
Prohlédnout znovu
Zavřít galerii
Otevřít dveře ze Šternberkovy ulice v pražských Holešovicích do bistra Teplá kačka je jako přesunout se kouzelným cestovním pláštěm rovnou do Asie.
Foto: Jakub Plíhal
Další zajímavé články
"Kuchyň je vojna, spory se řeší na cigáru,“ říká nadějná kuchařka z La Degustation
Revoluce v Alcronu. První šéfkuchařka servíruje sirup z jehličí a veganskou stravu
Móda z Cannes: Pánský styl, chlupy a červené róby, které potřebují správné pozadí
"Kdybych nebyl známý, nebudou se mnou mluvit," říká Ondřej Vetchý alias Luňák
V baletu dosáhl až na vrchol, tančil Romea i Spartaka. V politice ale Harapes neuspěl
Podváděl všechny své přítelkyně, včetně manželky. Teď Klus bojuje za Palestinu
reklama
reklama