reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Silvestrovské recepty: Jaké pohoštění připravíte vy?
1
/6
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Bruschetty s avokádem a tuňákem
Co budete potřebovat:
1 zralé avokádo
1 plechovku tuňáka RioMare ve vlastní šťávě
1 skleničku černých vypeckovaných oliv
špetka soli a pepře
citronová šťáva z půlky citronu
4 bruschetty nebo bagetky
snítka listové petrželky
Postup
Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a dužinu vydlabeme do misky. Rozmačkáme vidličkou, osolíme, opepříme a přidáme citronovou šťávu.
Bagetky nebo bruschetty rozpůlíme a potřeme rozmačkaným avokádem.
Otevřeme plechovku s tuňákem, šťávu slijeme a vidličkou navrstvíme rybí maso na pečivo.
Černé olivy nakrájíme na kolečka a poklademe jimi připravené pečivo s avokádem a tuňákem.
Ozdobíme lístky petrželky.
reklama
Další zajímavé články
Třikrát ženatý Jiří Korn miluje kulečník a také uklízení. Slaví 75
Móda z Cannes: Pánský styl, chlupy a červené róby, které potřebují správné pozadí
"Kdybych nebyl známý, nebudou se mnou mluvit," říká Ondřej Vetchý alias Luňák
reklama
reklama
reklama
reklama