reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
7 vánočních receptů, které stojí za pozornost: Cikánské řezy vás dostanou
1
/7
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Ahold
Jablkové hrudky - ingredience
200 g ovesných vloček
2 jablka
2 lžíce kokosového oleje
2 lžíce strouhaného kokosu
Hrst hrozinek
100 g čokolády s vysokým podílem kakaa
Jablkové hrudky - postup
Troubu předehřejte na 170 °C.
V mixéru nasekejte vločky najemno a smíchejte s nastrouhanými jablky, jednou lžící kokosového oleje, strouhaným kokosem a rozinkami.
Lžičkou odebírejte hmotu a dávejte na plech vyložený pečicím papírem.
Uprostřed vytvořte malý důlek pro čokoládovou náplň a pečte 25-30 minut.
Čokoládu rozehřejte se zbývajícím kokosovým olejem a do důlku každé hrudky dejte trochu polevy.
Nechte zatuhnout a poté uchovávejte v chladu.
(zdroj: Ahold)
reklama
Další zajímavé články
"Bohdalka" slaví 93 let. Byl to můj život se vším všudy, sama pláču nerada, říká
Princezně Charlotte je devět let. Po smrti Alžběty je třetí v nástupnické linii
První polibky slavných: půl kila slin i zbytky jídla. Kdo počkal až do osmnácti?
reklama
reklama
reklama
reklama