reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Top recepty na snídaně: Co třeba francouzský toast s jablky?
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: Albert ČR
Granola
Doba přípravy: 45 minut
Co budete potřebovat:
450 g ovesných vloček
120 g slunečnicových semínek
120 g sezamových semínek
2 lžičky mleté skořice
120 g javorového sirupu
4 lžíce medu
100 g třtinového cukru
250 g mandlí
1 lžička soli
2 lžíce slunečnicového oleje
300 g rozinek
jogurt a čerstvé ovoce k podávání
Postup
Smíchejte všechny suroviny na granolu s výjimkou rozinek ve velké misce.
Směs rozdělte na dva plechy vyložené pečicím papírem a pečte v troubě vyhřáté na 170 °C asi 40 minut.
Během pečení granolu několikrát promíchejte, aby byla propečená rovnoměrně ze všech stran.
Nechte vychladnout a promíchejte s rozinkami. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě.
Granolu podávejte s bílým jogurtem a čerstvým ovocem. Ozdobit můžete snítkou máty.
reklama
Další zajímavé články
Móda z Cannes: Pánský styl, chlupy a červené róby, které potřebují správné pozadí
"Kdybych nebyl známý, nebudou se mnou mluvit," říká Ondřej Vetchý alias Luňák
V baletu dosáhl až na vrchol, tančil Romea i Spartaka. V politice ale Harapes neuspěl
reklama
reklama
reklama
reklama