reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Rychlé svačiny s sebou do ruky: sendviče či italský štrúdl
1
/7
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: iStock
Lehký italský sendvič (2 porce)
Ingredience:
světlý chléb nebo ciabatta
1 velké zralé rajče
bazalkové pesto
1 balení mozzarelly
Postup:
Potřete plátky chleba lžičkou pesta z jedné strany.
Nakrájejte rajče i mozzarellu na tenké plátky. Vložte mezi chleby.
Lehce sendviče zapečte v toastovači nebo v troubě rozpálené na 200 stupňů, až sýr trochu povolí.
Dozdobte čerstvou bazalkou.
reklama
Další zajímavé články
Třikrát ženatý Jiří Korn miluje kulečník a také uklízení. Slaví 75
Móda z Cannes: Pánský styl, chlupy a červené róby, které potřebují správné pozadí
"Kdybych nebyl známý, nebudou se mnou mluvit," říká Ondřej Vetchý alias Luňák
reklama
reklama
reklama
reklama