reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Meruňkový, broskvový, nebo s malinami? Skvělé recepty na džemy, které zvládne každý
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv PR
Broskvový džem
Co budete potřebovat:
1,5 kg oloupaných vypeckovaných broskví
330 g cukru
1 sáček přípravku JamFis 3:1 (Labeta)
1/2 lžičky kyseliny citronové
Postup
Broskve oloupeme, vypeckujeme a rozemeleme nebo rozmixujeme.
Přidáme cukr, sáček JamFixu 3:1, lžičku kyseliny citronové a vše důkladně promícháme.
Za stálého mícháme přivedeme směs k varu a vaříme 3-5 minut.
Horkým džemem plníme čisté skleničky, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.
Při pokojové teplotě necháme zchladnout.
reklama
Další zajímavé články
Nový účes, nové já. Po Monice Babišové shodila vlasy i Daniela Peštová. Proč?
Třikrát ženatý Jiří Korn miluje kulečník a také uklízení. Slaví 75
Móda z Cannes: Pánský styl, chlupy a červené róby, které potřebují správné pozadí
reklama
reklama
reklama
reklama