reklama
Vaření
Móda
Rodina a vztahy
Zábava
Zdraví
Blogy
Vaření
Bez melounu by to nešlo. V těchto receptech byste ho ani nečekali a chutná božsky
1
/5
Prohlédnout znovu
Zavřít
Foto: archiv Bouquet
Grilovaný špíz ze dvou druhů melounu
Ingredience
meloun
cukrový meloun
1 lžíci medu
lístky máty na ozdobení
špetku soli a pepře
Postup
Meloun nakrájejte na plátky, jemně posypte solí a nechte na ubrousku odkapat.
Každý kousek osušte papírovým ubrouskem a potom lehce pokapejte medem. Plátky napíchněte na jehlu a grilujte na rozehřátém grilu přibližně 3 minuty z každé strany.
Nakonec lehce posypte pepřem a ozdobte mátou.
reklama
Další zajímavé články
Havlová se vydala na pouť, Pazderková se učí střílet a Mareš vrací kradené věci
Divokému anděli je 47 let a hlásí se k Rusku. Jak dnes vypadá Natalia Oreiro?
Od filmu ji odrazovali, úspěch se dostavil záhy. "Janžurka" jich natočila přes 350
reklama
reklama
reklama
reklama